За нас

Вашиот предавач и инструктор е Јованка Чешелкоска, пионир во областа на убавина, козметиката и уметноста на разубавување со повеќе од 18 години искуство.
 
New York Academy – Академијата за Естетска Убавина е создадена со цел да им овозможиме светски тренинг курсеви на сите оние кои сакаат да ги унапредат своите техники и да напредуваат во полето на естетска убавина, како и за сите почетници кои размислуваат професионано да се впуштат во истото поле.
 
Ветуваме квалитет и практично знаење кое ќе ви отвори врати за вработување, како и основање на свој бизнис.
 
Преку 200 ученички поминаа низ обуките за нокти, свилени трепки, мадеротерапија, масажа. шминка и лифтинг и ботокс на трепки.
Поголемиот дел од нив денес се среќно вработени, а некои основаа и свои салони и водат свој мал, успешен бизнис!
 
Контактирајте не +389 70 265 803
Scroll Up