Професионален Kурс за Нокти во вашиот град!

14-ти, 15-ти и 21-ви МАРТ 2020 –  Курс за базна nail техника , овој курс е наменет за почетници без никакво претходно знаење. ЈАВЕТЕ СЕ и Резервирајте Термин Веднаш

Јавете се за повеќе информации

Се учи по следната програма:

Гелна техника:

  • Преп-припрема на природни нокти
  • Базна обука

Напредна обука:

  • Надградба на шаблони-апликација, кроење, изливање.
  • 5 форми на салонски нокти.

Часовите се одвиваат за време на 3 дена, 14-ти, 15-ти и 21-ви МАРТ во пријатен амбиент во хотел Атлас во Прилеп со 2 кафе паузи и 1 snack оброк обезбедени од наша страна!

  • Времетраење на  часовите во еден ден е 4-5 часа.
  • Ќе работиме на модели-луге, потребно е само да си донесете модел на кој ке работите, материјалите за работа и се останато е обезбедено од наша страна.
  • Ќе добиете сертификат за Завршен Базна Гел Nail техника курс за нокти!

 

ЈАВЕТЕ СЕ и Резервирајте Термин Веднаш : 070 265 803 – Јованка

ГРАТИС ќе добиете две техники за декорација и стилизирање на нокти.

Ќе добиете ДВА СЕРТИФИКАТИ за 2 техники: Интернационален и на Македонски јазик.

Комплетна цена за курсот е 290E и тоа во вашиот град. САМО ОВОЈ МЕСЕЦ.

Можност за плакање на 2 рати!

Резервирајте го вашето присуство ! Побрзајте, местата се ограничени !

Уплатете 2000 денари за резервација на следната жиро сметка
на АКАДЕМИЈА ЊУЈОРК – Скопје 300000004452530 Комерцијална Банка со назнака уплата за обука/курс за нокти.

Вложете во себе и започнете го вашиот нов бизнис.

ЈАВЕТЕ СЕ и Резервирајте Термин Веднаш : 070 265 803 – Јованка

Специјален подарок за секој ученик…

Учете од најдобрите.
Учете со Сертифициран едукатор.

Ваша Академија New York