Академија за убавина

Јавете се за повеќе информации

Нокти

Совладајте ги вештините кои ќе ве направат Професионален Техничар и Стилист на Нокти и започнете сопствен бизнис уште истиот ден на завршување на курсот.

Зачленете се Веднаш и добијте попуст од 17%!

Свилени Трепки

Стекнете вештини и пракса за професионален естетичар на свилени трепки и добијте план и поддршка за започнување сопствен профитабилен бизнис веднаш по завршување на обуката!

Зачленете се Веднаш и добијте попуст од 18%!

Лифтинг - Подигнување на природните Трепки!

Воведете новитет и понудете нова услуга за вашите стари и нови клиенти! Научете како да креирате долги, густи и впечатливи трепки кои ќе им го разубават денот на вашите муштерии, а со тоа и вашиот.

Зачленете се Веднаш и добијте попуст од 23%

Мадеротерапија

Најбараната метода за отстранување на целулитни наслаги. Доколку не ја поседувате мадеротерапија вештината, пропуштате одлична шанса да заработите значително повеќе од вашите клиенти.

Зачленете се Веднаш и добијте попуст од 22%!

Масажа

Обуката за Масер за естетска масажа ​во нашата компанија е дизајнирана за сите идни професионалци, со кој сигурно ќе биде полесно да се дојде до работа, како во салон, така и преку можност за отворање самостојно работно место.

Зачленете се Веднаш и добијте попуст од 29%!

Шминка

Замислете го задоволството кога ќе видите насмевка на нечие лице, само затоа што ВИЕ со Вашата креативност и имагинација сте направиле некој да се почувствува поубав.  Дозволете ни да го разбудиме потенцијалот во вас и да ве спремиме за кариера како шминкер.

Зачленете се Веднаш и добијте попуст од 28%!